Deniz Erdoğan
- Oya Özkanlı
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Bölgesel Etkisinin Halk Tarafından Algılanması: Kaz Tiridi Örneği
Ss, 440-454
Perception of the Regional Influence of Geographical Marked Products by The Locals: An Example of “Kaz Tiridi”
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1273
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
Hakkı Çılgınoğlu
- Muharrem Avcı - Ülkü Çılgınoğlu
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi
Ss, 455-467
The Importance of Vertical Agriculture for Sustainable Gastronomy
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1280
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
İrfan Yurt
- Büşra Nur Şentürk
İş Sürekliliği Yönetim Sisteminin İşletmelerin Stratejik Çevikliğine Etkisi
Ss, 468-485
Impact of Business Continuity Management System on Strategic Agility of Enterprises
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1284
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
Kader Gülsever
- Mutlu Kaya
UNESCO Dünya Miras Listesinde Türkiye: Instagram Fotoğrafları Üzerine Bir Karma Yöntem Araştırması
Ss, 486-508
Turkey in UNESCO World Heritage List: A Mixed Method Research on Instagram Photos
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1285
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
Mevlüt Can Koçak
- Olgun Küçük - Büşra Yıldız
Türk TV Dizileri Üzerine Alımlama Analizi: “Medcezir” Dizisi
Ss, 509-520
Reception Analysis on Turkish TV Series: “Medcezir” Series
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1188
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
Mine Dilber
Kastamonu Yazma Eser Kütüphanesinde Muhafaza Edilen 1903 Envanter Numaralı Kur’ân-ı Kerîmin Tezhip Sanatı Açısından İncelenmesi
Ss, 521-540
Examination of the Qur'an with Inventory Number 1903, which is Conserved in the Kastamonu Manuscript Library, in terms of the Art of Illumination
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1262
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
Miraç İlyas Kıvanç
- Gökalp Nuri Selçuk
Destinasyon Çekim Unsuru Olarak Yöresel Mutfak ve Bayburt Mutfağı Örneği
Ss, 541-559
Local Food and Bayburt Cuisine as a Destination Attraction Element
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1277
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
Mustafa Kartal
- Hatice Tozun
Osmanlı Deri Cilt Sanatı ve Sahtiyan-Meşin Kullanımı
Ss, 560-572
Ottoman Leather Bookbinding Art and the usage of Sahtiyan-Mesin
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1281
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
Semiha İsmailoğlu
- Firdevs Kulak Torun
Bir Kültürel Mirasın Serüveni: Erzurum Feyzullah Efendi Konağı
Ss, 573-584
The Adventure of a Cultural Heritage: Erzurum Feyzullah Efendi Mansion
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1276
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
Abbiha Waqar
- Çetin Bektaş
Otel İşletmelerinde Etkili İnsan Kaynakları Yönetimi Üzerine Bir Araştırma
Ss, 585-596
A Research on Effective Human Resource Management in Hotel Operations
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1288
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
Ayşe Nur Uslu
- Hüseyin Avni Kırmacı - Yurdanur Yumuk
Nogay Türklerinin Özel Günlerdeki Yeme İçme Alışkanlıkları
Ss, 597-613
Eating and Drinking Customs of Nogai Turks on Special Days
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1287
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
Mesut Yılmaz
- Mustafa İnce
Rousseau’nun Kamuoyu Yaklaşımı Bağlamında, Medyanın ‘Kamu Vicdanı’nı Harekete Geçirme İşlevi Üzerine Bir Araştırma
Ss, 614-630
A Study on the Function of the Media to Activate the 'Public Conscience' in the Context of Rousseau's Public Opinion Approach
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1275
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
Erol Duran
- Bahattin Hamarat - Recep Özmen
Yiyecekte Yenilik Korkusunun Sosyo-Kültürel Uyum ve Mesleki Tatmin Üzerine Etkisi: Turizm Lisans Öğrencileri Örneği
Ss, 631-644
Effects of Food Neophobia on Socio-Cultural Adaptation and Occupational Satisfaction: The Sample of Tourism Undergraduate Students
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1294
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
Vedat Acar
- Turan Okul
TUREB 2020 Kış Uygulama Gezisine Katılan Turist Rehberi Adaylarının Memnuniyet Durumlarını Belirlemeye Yönelik Bir Odak Grup Çalışması
Ss, 645-668
A Focus Group Discussion Aiming to Determine Tourist Guide Candidates' Satisfaction with 2020-Field Trip Organized by the Union of Turkish Tourist Guides Chamber
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1283
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|
Fahri Dağı
- Oya Minez
Türklerde Ölüm ve Yemek Ritüelleri
Ss, 669-677
Death and Food Rituals in Turks
Doi Number :http://dx.doi.org/10.14230/johut1180
Özet |
Abstract |
Tam Metin |
|